ΚΑΘΟΜΟΛΟΓΗΣΗ / ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ 2024

ΚΑΘΟΜΟΛΟΓΗΣΗ / ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ 2024

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Σας ενημερώνουμε ότι η τελετή ορκωμοσίας/καθομολόγησης των αποφοίτων του Τμήματος Εργοθεραπείας θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, 21 Ιουνίου 2024, στο Συνεδριακό Κέντρο  «Γιάννης Κυριόπουλος» της Πανεπιστημιούπολης Αθηνών (Λ. Αλεξάνδρας 196, Αθήνα).

Λόγω του μεγάλου αριθμού των συμμετεχόντων, η τελετή καθομολόγησης θα πραγματοποιηθεί σε τρεις (3) διαφορετικές ομάδες με αλφαβητική σειρά, βάσει του επισυναπτόμενου προγράμματος. Στην ορκωμοσία συμμετέχουν οι απόφοιτοι  που έχουν ανακηρυχθεί έως 31/03/2024, έχουν ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις τους και εμφανίζονται στον κάτωθι πίνακα (αρ. μητρώου). Αλλαγή σε διαφορετική ομάδα δεν είναι εφικτή.

Λόγω της χωρητικότητας της αίθουσας, επιτρέπονται έως και 2 συνοδοί ανά ορκιζόμενο.

Οι πτυχιούχοι οφείλουν να προσκομίσουν το δελτίο αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατηρίου για την παραλαβή και παράδοση της τηβέννου.  (η ένδυση του ορκιζομένου με τήβεννο είναι προαιρετική).

Παρακαλούνται ορκιζόμενοι και συνοδοί να τηρήσουν αυστηρά το χρόνο προσέλευσης για την ομαλή διεξαγωγή της ορκωμοσίας σε κλίμα ευπρέπειας. Στο χώρο του Συνεδριακού Κέντρου δεν επιτρέπονται κάπνισμα, καφές/ποτά, φαγητά και κομφετί.

Πρόγραμμα Τελετής

Πίνακας συμμετεχόντων ανά αρ. μητρώου